Nová verze katechetického webu

Milí uživatelé,

jistě jste si všimli, že web katecheze se oblékl do nového hávu. Kromě grafických úprav došlo také k několika změnám v obsahu a fungování webu, které vám představíme v tomto článku.

Nejdůležitější změnou je zrušení e-shopu. Všechny elektornické publikace a materiály jsou nyní k dispozici zdarma k užívání. Fyzické publikace, které jsou aktuálně k dispozici, najdete na e-shopu církve, v sekci Publikace a pomůcky u těchto publikací naleznete odkaz, který vás přesměruje na příslušné místo. Tato sekce zároveň slouží také jako archiv katechetických materiálů, které církev v průběhu let vydala, ale již se neprodávají. Proto u takových položek najdete popisek vyprodáno.

Vaše přihlašovací údaje by měly fungovat i nadále, ale pravděpodobně je nebudete potřebovat, pokud nebudete chtít přidávat nové příspěvky.

Úvodní stránka zůstává podobná - naleznete zde novinky (kompletní přehled zpráv najdete v sekci Informace), aktuální lekci nedělky i aktuální katechetický cyklus. V horní části také naleznete vyhledávácí lištu, která vám usnadní orientaci. V dolní části jsou nově umístěny odkazy na příbuzné webové a facebookové stránky.

Také ostatní sekce zůstaly podobné, kliknutím na ně se dostanete na úvodní stránku dané sekce, případně se můžete skrze rozbalovací menu dostat přímo do podsekce, kterou potřebujete.

Rádi bychom upozornili na sekci Nápadník, která má sloužit pro sdílení nápadů na různé akce, aktivity, zajímavá místa či přednášející. Nicméně prozatím nebyla příliš využívaná, proto budeme rádi, když do ní dle libosti budete přidávat své tipy a tuto sekci oživíte.

V horním menu naleznete otázky a odpovědi ohledně přidávání příspěvků a dalších záležitostí, a také zde jsou kontakty, na které se můžete obracet.

 

Doufáme, že se vám nový web bude líbit a že ho budete rádi využívat.

Cílová skupina